Εξυπηρέτηση

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να απαντήσει σε κάθε απορία σας πριν η μετά την πώληση, ενώ με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας σας προτείνει τις πιο αξιόπιστες λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Πώληση

Αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε με τον κατάλληλο ηλιακό ή ηλεκτρικό εξοπλισμό θέρμανσης Celsius. Οι ηλεκτρικοί και ηλιακοί θερμοισίφωνες Celsius είναι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εγκατάσταση

Εκτός από την πώληση, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση των μηχανημάτων τόσο για βιομηχανική όσο και για οικιακή χρήση με τα εξειδικευμένα συνεργεία και έμπειρους τεχνικούς που συμπληρώνουν την ομάδα μας.

Service

Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής κάθε είδους εξοπλισμού ώστε να εγγυόμαστε και να επιτυγχάνουμε την καλή λειτουργία τους για πολλά χρόνια. Με τα συνεργεία μας, είμαστε σε θέση να επιδιορθώσουμε κάθε πιθανή βλάβη και να συντηρούμε τα μηχανήματά σας κατά τακτά χρονικά διαστήματα εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα οικονομικά.